Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top

KUSH JEMI NE?

Ligji është manifestimi më i lartë i mençurisë njerëzore, duke përdorur përvojën e njerëzve në dobi të shoqërisë.
~ S. Johnson

KUDO QE TE JENI, NE MUND TE JEMI ATJE ME JU. KUDO QE JEMI, JU MARRIM ME VETE…

 

 

Studio Ligjore “Mullaraj”  në fushën e drejtësisë që prej vitit 2002. Si iniciativë e avokat Eduard Mullaraj, i cili është drejtuesi kryesor i studios.

Qëllimi jonë është, një “drëjtësi të vërtetë dhe të pakorruptuar” stafi i zgjedhur më shumë vështirësi në këtë fushë, por këmbëngulja dhe ndershmëria që karakterizon këtë studio ka bërë, që në shumë procese gjyqësore të dali fitimtarë.

Themeluar me parimin e trajtimit të klientëve me mirësjellje,

 

 respekt dhe ndershmëri. Pranë nesh klientët gjejnë një vend takimi të përshtatshme, statu në kohë reale të cështjes.

Ju ftojmë që të bashkëpunoni me studion ligjore “Mullaraj” si lider në fushën e drejtësisë.

law-statue

EKSPERTËT TANË

Mosndëshkimi gjithmonë çon në kryerjen e krimeve edhe më të rënda.
~ Diktimi Latin ~

Asistent Avokat & Noter Publik Texas

Asistent Avokate

Investigues Privat

Vleresues Pasurish

Ekonomiste

FUSHAT E PRAKTIKËS

Nuk mund të zbatohet një ligj që nuk pasqyron opinionin publik.
~ Elbert Hubbard ~

E drejta familjare

Gjate historise se zhvillimit “E drejta familjare” eshte perkufizuar ne menyra te ndryshem. Sipas perkufizimit tradicional ajo eshte nje dege e se drejtes e cila perfshin teresine e normave juridike qe rregullojne marredheniet qe lindin nga martesa, gjinia, biresimi dhe kujdestaria e te miturve.

E drejta civile

Mosmarreveshje me karakter pasuror lindin pothuajse cdo dite, midis individeve, midis tyre dhe personave juridik dhe midis vete personave juridik. Kur nuk arrihet zgjidhja e kesaj mosmarreveshje pala e interesuar i drejtohet gjykates dhe organeve kompetente.

E drejta penale

E drejta penale, lindur bashke me shtetin si mjet per mbrojtjen e marredhenieve shoqerore nga veprimtaria kriminale. Normate juridike jane vendosur nga shteti ne mbrojtje te rendit ekonomiko-shoqeror qe percaktojne veprat penale, denimet dhe masat e tjera.

E drejta administrative

E Drejta Administrative eshte nje dege e se drejtes publike qe studjon menurem e organizimit dhe te veprimit te nje pjese te makinerise shtetetore e quajtur administrate publike. Si dege e se drejtes publike ajo ka lidhje te ngushte me te gjitha deget e tjera te se drejtes por edhe elementet dallues te saj.

E drejta kushtetuese

Demokracia kushtetuese, si nje produkt i shtetit te se drejtes, nuk mund te realizohet pa institucionin qe realizon drejtesine kushtetuese. Kryerja me sukses e ketij misioni te rendesishem, nxjerr ne pah, vecanerisht per shoqerite ne zhvillim, nevojen per nje autoritet te larte dhe me legjitimit te pacenuar.

E drejta kontraktore

Kontrata jane ne themelet e jetes se cdo individi, e jetes se cdo shoqerie dhe ne themelet e tregut te cdo ekonomie. Ato jane motori i jetes sepse shtyjne perpara interesa qe synohen te permbushen. Ne fund te dites detyrimet dhe kontratat mbeten perseri nje nga lendet me te veshtira te studimeve juridike

E drejta e punes

E konceptuar si dege e se drejtes sociale e formuar nga teresia e rregullave qe zbatohen ne marredheniet e punes se varur ku punemarresi ve ne sherbim te punedhenesit punen e tij perkundjet pages. Ky koncept sanksionohet nga Kodi i Punes.

Pronesia intelektuale

Pronesia intelektuale eshte e drejta ligjore mbi krijimtarine intelektuale ne fushen e industrise, shkences, letersise dhe arteve. Per mbrojtjen e pronesise intelektuale, cdo vend nxjerr ligjet e veta per te nxitur krijimtarine, tregtine e drejte kusht per zhvillimin ekonomik shoqeror etj.

Aplikime vizash

USA:  1. Viza emigruese

2. Viza joemigruese

Canada: 1. Viza emigruese

2. Viza joemigruese

3. Viza biznesi

Change Language To: English Albania Italian

Albanian