Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top

Ne jemi të vendosur në Sheshit Willson, Tiranë, Shqipëri

Komunikimi përmes faqes sonë të internetit nuk krijon një marrëdhënie avokat-klient midis jush dhe Studios Ligjore ``Mullaraj``.
Ju lutemi të na kontaktoni nëpermjet telefonit ose të na dërgoni email në mullarajeduard@yahoo.com

Tel: +355 69 831 1704

Fax: +355 42 45 507

Tel: +355 68 901 0846

fax: +355 42 261 741

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00

``Abdyl Frasheri`` Pal. 1, Shk. 1, Ap. 4, Tirane

Change Language To: English Albania Italian

Albanian