Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top
m

E DREJTA ADMINISTRATIVE

Si ne cdo shkence tjeter edhe shkenca e Te drejtes administrative kushti kryesor dhe paresor per kuptimin, rolin dhe vendit qe ka dukuria qe perben objektin eshte ai i qartesimit baze te nocioneve. Prandaj ajo studion nocionet dhe saktesimin e nocioneve te administrates publike.

Pasi administrata publike paraqitet ne dy forma:

  1. forma e instrumentit (vegla)
  2. forma e veprimtarise (aktiviteti)

Institutet e te drejtes administrative:

   1. E drejta publike
   2. Organet e administrates publike
   3. Kundervajtjet administrative
   4. Sherbimi civil
   5. Kontrolli mbi administraten publike
   6. Akti administrativ & pavlefshmeria e tij
   7. Pushimi i fuqise se aktit administrativ
   8. Procedimi administrativ
   9. Konflikti Administrativ
   10. Kontrata administrative
   11. Planifikimet dhe aktet planifikues

Change Language To: English Albania Italian

Albanian