Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top
m

E DREJTA CIVILE

Mosmarreveshje me karakter pasuror lindin pothuajse cdo dite, midis individeve, midis tyre dhe personave juridik dhe midis vete personave juridik. Kur nuk arrihet zgjidhja e kesaj mosmarreveshje pala e interesuar i drejtohet gjykates dhe organeve kompetente.

Institute te se drejtes civile jane:

    1. Kontratat
    2. Prona private
    3. Aksidentet automobilistike
    4. Demshperblimet
    5. Bashkepronesia

Change Language To: English Albania Italian

Albanian