Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top
m

E DREJTA E PRONESISE INTELEKTUALE

Pronesia intelektuale eshte e drejta ligjore mbi krijimtarine intelektuale ne fushen e industrise, shkences, letersise dhe arteve. Per mbrojtjen e pronesise intelektuale, cdo vend nxjerr ligjet e veta:

Dy deget e pronesise intelektuale jane:

    1. E drejta e autorit dhe te drejtat e lidhura me te
    2. Pronesia industriale.

Change Language To: English Albania Italian

Albanian