Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top
m

E DREJTA E PUNES

E drejta e punes eshte dege e se drejtes qe perbehet nga teresia e rregullave te zbatuara ne marredheniet e punes se varur. Ajo rregullon marredheniet e punes ne te cilat punemarresi merr persiper te ofroje punen dhe sherbimin e vet ne kuader te organizimit dhe te urhderave te nje personi tjeter, te quajtur punedhenes, i cili merr persiper te paguaje nje shperblim.

Change Language To: English Albania Italian

Albanian