Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top
m

E DREJTA KUSHTETUESE

Demokracia kushtetuese, si nje produkt i shtetit te se drejtes, nuk mund te realizohet pa institucionin qe realizon drejtesine kushtetuese. Kryerja me sukses e ketij misioni te rendesishem, nxjerr ne pah, vecanerisht per shoqerite ne zhvillim, nevojen per nje autoritet te larte dhe me legjitimit te pacenuar.

Change Language To: English Albania Italian

Albanian