Carefully created by Studio Ligjore “Mullaraj” 2023

Tel +355 68 901 0846

"Abdyl Frasheri", Tirane

E Hene - E Premte 08:00 - 21:00 PM

Top
m

Studio Ligjore Mullaraj

Arritja dhe realizimi i objektivave eshte ajo per te cilen cdo njeri lufton. Nje realizim dhe arritje ishte dhe gjetja e Bledit, i cili prej 2 vitesh ndodhej larg babait te tij. Pas shume veshtiresish per te lokalizuar vendodhjen e sakte te tij dhe nenes se tij, ky operacion arriti finalizimin e tij dje ne daten 28 Maj, 2021.

Qe prej Gushtit, 2019 asnje nuk kishte nje informacion te sakte se ku ndodheshin dhe strehoheshin ky djale sebashku me nenen. Oreve te gjata ne terren, kerkimit ne zona te ndryshme te Shqiperis dhe Malit te Zi i erdhi fundi.
Ekzekutimit te vendimit te Gjykates Supreme te Konektikes, Amerik i erdhi ora.
Pritjes se gjate te babait Marin i erdhi fundi.
Dhe sot me date 29 Maj, 2021 te dy sebashku babe e bir u bashkuan.
48 ore te veshtira, ne te cilen gjithcka duhej koordinuar, cdo veprim duhej te menduar ne detaj, qe as ndodhia me e vogel te mos cenonte mireqenien e djalit dhe nenes.
Do te doja te falenderoja per bashkepunimim dhe profesionalizmin e treguar qe ne momentin e marrjes dijeni per ceshtjen delikate te gjithe instancat e policise, stafin e palodhur per oret e gjata ne pune, si dhe ambasaden amerikane per disponibiliterin ne cdo moment te dites.
Sfida te tjera na presin…

Post a Comment

Change Language To: English Albania Italian

Albanian